top of page
Reclamebureau

ABOUT

COMBINED FORCES & KNOWLEDGE

COMBINED FORCES

& KNOWLEDGE

NICE TO 
E/MEET
YOU.

LET'S CRAFT SOME MAGIC

Launch smart.

EXPERIENCE

In New York werkte ik als grafisch ontwerper bij een organisatie die publieke betrokkenheid bij hedendaagse kunst activeert via tentoonstellingen, onderwijs en events. Ik maakte het design van alle grafische communicatie: online en print. Daarvoor was ik als hoofdstyliste verantwoordelijk voor de fotostyling en showroomstyling van een gerenommeerd meubelbedrijf met diverse vestigingen in Nederland en België. Voordat ik besloot om een eigen bedrijf op te starten, heb ik de nodige ervaring opgedaan in de wereld van print & sign.

Grow fast.

CURRENT

In 2011 startte ik Big Bang Brands. Elke dag geniet ik van mijn bijdrage aan een betere klantbeleving. Geef je mij de ruimte om mijn commerciële en creatieve vaardigheden te combineren, dan ben ik op mijn sterkst. 

 

Ik help klanten om over denkbeeldige grenzen heen te kijken, zodat we de doelgroep op de juiste manier raken. Mijn portfolio omvat inmiddels een reeks inspirerende merken om trots op te zijn.

Think big.

STUDY

Mooie dingen maken, dat zit in mijn DNA. Mijn gevoel voor ontwerp is tot bloei gekomen tijdens mijn studie Reclame, Communicatie en Presentatie aan de vakschool voor creatief talent: Sint-Lucas. Een hele gave opleiding met twee leerzame grafische stages, maar ik wilde meer. Het avontuur lonkte en ik koos voor een studie in Engeland. Na het behalen van mijn BA of Arts (cum laude) in Graphic Design aan de University of Lincoln in Engeland, was ik klaar om mijn kennis en kunde in de praktijk te gaan brengen.

"Hi! Ik ben het ♡ van Big Bang Brands. Jouw aanspreekpunt. Ik heb ervaren dat enthousiasme de basis is voor elke organisatie die iets wil bereiken, dus daar ben ik altijd naar op zoek (ook bij mezelf!). Daarnaast bouw ik het liefst iets op met klanten en daarom kijk ik graag een stapje verder dan de uitdaging die op tafel ligt. Ik ben pragmatisch, denk creatief mee en vertaal dat in verrassende oplossingen. Ten slotte volg ik de media trends op de voet en beweeg ik soepel mee met de flexibiliteit binnen ons vak."

Anke Lemmens

B.A. (HONS) / SR. ART DIRECTOR

Creative

co-workers

Wij bundelen de krachten van ons netwerk aan creatieve co-workers. Zo creëren we samen de meest uiteenlopende media. Hemel en Aarde worden bewogen om jouw boodschap tot leven te brengen. ​

Grande /

Tim
de Groot

Tim de Groot

Hij is niet alleen super leuk om mee samen te werken en een getalenteerd ontwerper met een goede werkethiek... Mr. Grande is ook een beetje klein, dus hij neemt niet zo veel ruimte in op kantoor ;)

The Identiteam /

Bart
Roos

Bart Roos

Eén pakketje voor alles, dat past niet meer. Wil je je onderscheiden in de reclame, dan zul je origineel uit de hoek moeten komen. Deze allround specialist is in ieder geval niet in een kadertje te vangen.

Be Bold /

Ghita
Bolder

Ghita Bolder

Deze powerwoman studeerde samen met mij cum laude af voor BA of Arts in Graphic Design aan de University of Lincoln, UK. Wij delen al sinds 1998 onze passie voor mooie vormgeving.

bottom of page