top of page

CREW

THE

Your bridge to succes!
Anke-Lemmens-Big-Bang-Brands.jpg

ANKE LEMMENS

B.A. (Hons) / Sr. Art Director

Hi! Leuk dat je meer over me wil weten. Ik ben het ❤︎ van Big Bang Brands en jouw aanspreekpunt. Ik heb geleerd dat enthousiasme de basis is voor elke organisatie die iets wil bereiken, dus daar ben ik altijd naar op zoek (ook bij mezelf!). Daarnaast heb ik ervaren dat ik het liefst iets opbouw met mijn klanten en daarom kijk ik verder dan de uitdaging die nu op tafel ligt. Ik ben pragmatisch, denk creatief mee en vertaal dat in verrassende oplossingen met slimme inzet van het beschikbare budget. Ten slotte volg ik de media trends op de voet en beweeg ik soepel mee met de flexibiliteit binnen ons vak.

THINK BIG
Studie

Mooie dingen maken, dat zit in mijn DNA. Mijn gevoel voor ontwerp is tot bloei gekomen tijdens mijn studie Reclame, Communicatie en Presentatie aan de vakschool voor creatief talent: Sint-Lucas. Een hele gave opleiding met twee leerzame grafische stages, maar ik wilde meer. Het avontuur lonkte en ik koos voor een studie in Engeland. Na het behalen van mijn BA of Arts (cum laude) in Graphic Design aan de University of Lincoln in Engeland, was ik klaar om mijn kennis en kunde in de praktijk te gaan brengen.

LAUNCH SMART
Ervaring

In New York werkte ik als grafisch ontwerper bij een organisatie die publieke betrokkenheid bij hedendaagse kunst activeert via tentoonstellingen, onderwijs en events. Ik maakte het design van alle grafische communicatie: online en print. Daarvoor was ik als hoofdstyliste verantwoordelijk voor de fotostyling en showroomstyling van een gerenommeerd meubelbedrijf met diverse vestigingen in Nederland en België. Voordat ik besloot om een eigen bedrijf op te starten, heb ik de nodige ervaring opgedaan in de wereld van print & sign.

GROW FAST
Big Bang Brands

In 2011 startte ik Big Bang Brands. Elke dag geniet ik van mijn bijdrage aan een betere klantbeleving. Geef je mij de ruimte om mijn commerciële en creatieve vaardigheden te combineren, dan ben ik op mijn sterkst.

 

Ik help klanten om over denkbeeldige grenzen heen te kijken, zodat we de doelgroep op de juiste manier raken. Mijn portfolio omvat inmiddels een reeks inspirerende merken om trots op te zijn:

CO-WORKERS

CREATIVE

Combined forces & knowledge
Creative Co-workers
Tim.jpg

TIM DE GROOT

Hij is niet alleen super aardig om mee samen te werken en een getalenteerde ontwerper met een goede werkethiek... Mister Grande is ook een beetje klein, dus hij neemt niet zo veel ruimte in op kantoor 😉

Bart-Roos_edited.jpg

BART ROOS

Eén pakketje voor alles, dat past niet meer. Wil je je onderscheiden in de reclame, dan zul je origineel uit de hoek moeten komen. Deze allround specialist is in ieder geval niet in een kadertje te vangen.

Ghita.jpg.png

GHITA BOLDER

Deze powerwoman is mijn soulmate en studeerde samen met mij af voor BA of Arts in Graphic Design aan de University of Lincoln, UK. Wij delen al sinds 1998 onze passie voor mooie vormgeving.

ROCKET SOLID PARTNERS

Copywriting

COPYWRITING

FOTOGRAFIE

3D-VISUALISATIE

ANIMATIE

PRINT & SIGN

DRUKWERK

ONLINE MARKETING

VIDEo MARKETING

LOGo DESIGN

Partners
bottom of page