WEBSITES MET IMPACT

Websites van Big Bang Brands werken op kwalitatieve techniek, zijn content-gedreven en sluiten aan bij de doelstellingen van jouw organisatie. Daarnaast zijn onze websites SEO vriendelijk en eenvoudig aan te passen of uit te breiden. 

SERVICES

OUR

Making your brand stand out

Design, techniek en inhoud perfect versmolten

 
Stap 1

UITGANGSPUNTEN

De online vertaling van je verhaal moet overtuigend, verrassend en professioneel zijn. We beginnen met de inventarisatie van de  belangrijkste uitgangspunten:

De boodschap: Wat wil je vertellen? 
Het doel: Wat wil je bereiken?
De doelgroep: Wie wil je bereiken?

Stap 2

WEBSITESTRUCTUUR

Next step is een heldere websitestructuur. Kies voor relevante pagina’s en ben kritisch. Een compacte sitestructuur versterkt je boodschap. Bekijk of je pagina’s kunt samenvoegen of weglaten. Zo werk je aan een frisse website die de bezoeker tot actie verleidt: een aanvraag, aankoop of contactmoment.

Stap 3

WEBDESIGN

Het doel is je bezoeker op het juiste moment te verrassen met relevante informatie. Visuele elementen versterken de content en geven je website kleur. Big Bang Brands laat je huisstijl consequent terugkomen en verrijkt deze met een uniek webdesign. Zo bevestigen we het gevoel van je bezoeker: ik ben bij het juiste bedrijf. 

Stap 4

TECHNISCH DESIGN

Dan is het tijd voor het technisch design: Je website wordt gebouwd.

Bij voorkeur bouwen wij in het WIX CMS , met eindeloos veel mogelijkheden qua design én techniek. Bovendien werkt dit CMS systeem erg gebruiksvriendelijk.

Stap 5

LIVEGANG

Nadat je website volledig functioneel is, gaan we deze voorzien van relevante content. De website wordt uitgebreid getest in een afgesloten omgeving en dan: ⚡︎BANG!⚡︎ Je website gaat online!

Stap 6

ONDERHOUD

Je website wordt uitgerust met een CMS Cloud Abonnement. Kies je voor een  onderhoudspakket of beheer je de content liever zelf? Je ontvangt sowieso 24/7 persoonlijk support van ons.

 

WEBSITES ON THE AIR

The latest & the greatest

HANS KUIJTEN

THUIS BIJ COOIJMANS

COSTUMES & MORE

DE VINQ

STETEC

CROOIJMANS

REVOLUTION PT

DYAM

MORE TO STYLE

HEP LEZINGEN

SEBAS

DEEP HEALTH

RENSKE BUN

EMBORA

GRAND GALA

GIELIS & LENAERS

RSV SINT ANTONIUS

VAN DEN BIEZENBOS ADVOCATEN

TOTAALTUIN LEENDE

HAIRSTYLING 4U

GAVILAN

INGRID VAESSEN

STUDIO LICHTBLICK

BIKKEL BIKES

GRAND CAFÉ CENTRAAL

WERKEN BIJ CENTRAAL

STEDENRIJ

 

WEBSITE PARTNER: WIX

Voor het bouwen van websites zijn wij enthousiast over Wix. Zij bieden een platform van wereldklasse met meer dan 150 miljoen gebruikers in 190 landen.

Wix Expert

Als gerenommeerd Wix Partner, bewegen wij van een heldere sitestructuur naar een ontwerp waarin klantreis en content volledig tot hun recht komen.

 

Optimale gebruikerservaring

Wix is een veilig CMS Cloud systeem voor meerdere paginaontwerpen, verschillende modules en verrassende visuele elementen die jouw boodschap versterken. Alle pagina’s zijn responsive, gemakkelijk te beheren en (SEO) geoptimaliseerd. Met behulp van de Wix SEO Wiz wordt je website gekoppeld aan Google.

Beauty and the brains

We kunnen van start gaan met een blanco canvas of kiezen uit een van de 500+ Wix Templates, die we naadloos laten aansluiten bij je huisstijl. We zorgen er in ieder geval voor dat het ontwerp zowel conversiegericht als prachtig is. Voor een veilige verbinding wordt je website voorzien van een SSL certificaat (je weet wel, dat slotje bij de url). Better safe the sorry!

KIES JE OPTIES

Add more as you grow

Je website kan op ieder gewenst moment worden aangepast of uitgebreid met slimme apps die beschikbaar zijn via de Wix App Market. Zo biedt Ascend by Wix je een alles-in-een zakelijke oplossing, zodat je contact kan leggen met klanten en je workflow kan automatiseren. En met Wix Stores of een koppeling met bijvoorbeeld Ecwid, bouwen wij binnen no time een prachtige webshop. Zo zijn er 100+ tools voor handen om je website te beheren en te laten groeien.

 

Website beheer

En het beheren van je website? Dat kun je gemakkelijk zelf doen als je dat wenst. Maar als je daar geen tijd (meer voor) hebt, helpen wij je daar ook graag bij.

Toch liever geen Wix?

Toch liever een pixelperfect website of bijvoorbeeld een website in open source software zoals Wordpress? Dan bewegen wij flexibel met je mee en ontwikkelen wij je website samen met een van onze partners.

De keuze voor een Wix website zorgt voor een effectieve website binnen een scherp budget. Een groot voordeel is dat je ook later kan uitbreiden.

THE HIGHLIGHTS

Jouw website is responsive en goed vindbaar op Google (SEO-proof).

Met een SSL certificaat zorgen we voor een veilige verbinding.

Standaard bouwen wij in Wix, maar andere software (zoals Wordpress) is ook mogelijk.

Beheer je website zelf in het (Wix) CMS of laat dat over aan onze experts .

Designers collectief, gespecialiseerd in:

Branding

Grafisch Ontwerp

Art Directed by Anke Lemmens

's-Hertogenbosch

  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter
  • Youtube

 © All rights reserved by Big Bang Brands  |  Privacy Policy  |  Cookies